Sök på Spanienkusten

      


Lär dig Spanska i Spanien
            

 

Solresor lanserar storstadsresor
Maj 22, 2019
+ 50 i Spanien
+ Boka Resa
+ Sista minuten
Allt om Spanien med Spanienkusten
Almeria
Andorra
Annonsering
Annonsmarknad - Gratisannonser
Bank Försäkring
Barcelona
Baskien - Euskadi
Bil i Spanien
Costa Azahar
Costa Blanca
Costa Brava
Costa Calida
Costa de la Luz - Gadix - Cadiz
Costa del Sol
Costa Dorada
Costa Tropical
Evenemang
Fakta om Spanien
Fastigheter
Fastigheter på Kanarieöarna
Festivaler
Flygtider
Företag i Spanien
Golf
Hem & livsstil
Historia
Hotell & logi
Husvagn / Husbil
Hyra bil Spanien
Hyra lägenhet
Hälsa & skönhet
Hästsport
Jul i Spanien
Kan du spela på online casino om du bor i Spanien? Självklart!
Kanarieöarna
Katalonien
Kontakt
Kultur
Köpa hus lägenhet bostad i Spanien
Leva i Spanien
Lär dig spanska
Madrid
Mallorca Menorca Ibiza
Mat, vin & cigarr
Nyhetsarkiv
Nöje & Fritid
Om cookies
Om oss
Portotabell
Påsk i Spanien
Reportage
Resor i Spanien
Sekretesspolicy
Spanien – en resa för spelglada
Sport & spel
Svenska Kyrkan i Spanien - Svenska Kyrkan Utomlands
Thailand
TV/Film/Internet
Utbildning
Valencia
Valutakurser
Vintersport
Väder i Spanien - Vädret i Spanien
Allt om Spanien med SpanienkustenSolresor lanserar storstadsresor

Under hösten har Solresor startat försäljningen till flera storstäder runt om i Europa. Med flexibel reslängd, ett stort hotellutbud och flera flygbolag har nu resenärer möjlighet att bygga ihop en egen resa till några av Europas mest spännande städer. Solresor har sedan innan sålt reguljära paketresor till Barcelona, Lissabon och Dubai. Nyheterna London, Paris, Rom och Bangkok öppnar upp för ännu bättre förutsättningar för att möta den stora efterfrågan på weekendresor.

- Weekendresor eller möjligheten att välja reslängd själv har länge varit på tapeten och vi vill kunna ge resenärer en helhet. Solresor har länge sålt charter, upplevelseresor och långväga rundresor och våra resvanor ändras med tiden. Många föredrar att nyttja luckorna i kalendern, till exempel vid röda helgdagar, till ett minibreak eller en weekendresa, säger Torbjörn Lehmann, Commercial Manager på Solresor.

Några dagar i Paris, London, Barcelona, Rom eller Lissabon är oftast lättare att genomföra med kortare varsel. Flygtiderna är inte långa, hotellutbudet stort och prisnivån rimlig beroende på vilken stad och vilken typ av storstadssemester du önskar.

- Det här ger oss givetvis också möjligheten att kunna erbjuda våra resenärer evenemangsresor. Storstäderna i Europa har alltid stora events och underhållning på gång vilket lockar många, säger Lehmann.

För några år sedan anordnade Solresor charter till Förenade Arabemiraten och det var länge en succé. Många ville till Dubai, Abu Dhabi eller Ras al Khaimah och nu är det ännu enklare tack vare flexibel reslängd och flyg med Emirates. Detsamma gäller nyheten Bangkok – den myllrande knutpunkten som är utmärkt för en veckas upplevelser.

- För att sammanfatta det hela har vårt utbud av resor ökat och vi ser framemot att kunna erbjuda resenärer mer än sol och bad inför nästa semester, säger Lehmann.

Solresor storstadsresor är ett samarbete med Hotelbeds och flyg utgår framför allt från Stockholm och Köpenhamn. Resorna sker på egen hand utan reseledarservice och lyder under resegarantin.  

 

© Spanienkusten.com Senast uppdaterad: 2019-05-21