Sök på Spanienkusten

      


Lär dig Spanska i Spanien
            

 

Iberostar öppnar nytt 5-stjärnigt hotell på Teneriffa
Februari 17, 2019
+ 50 i Spanien
+ Boka Resa
+ Sista minuten
Allt om Spanien med Spanienkusten
Almeria
Andorra
Annonsering
Annonsmarknad - Gratisannonser
Bank Försäkring
Barcelona
Baskien - Euskadi
Bil i Spanien
Costa Azahar
Costa Blanca
Costa Brava
Costa Calida
Costa de la Luz - Gadix - Cadiz
Costa del Sol
Costa Dorada
Costa Tropical
Evenemang
Fakta om Spanien
Fastigheter
Fastigheter på Kanarieöarna
Festivaler
Flygtider
Företag i Spanien
Golf
Hem & livsstil
Historia
Hotell & logi
Husvagn / Husbil
Hyra bil Spanien
Hyra lägenhet
Hälsa & skönhet
Hästsport
Jul i Spanien
Kan du spela på online casino om du bor i Spanien? Självklart!
Kanarieöarna
Katalonien
Kontakt
Kultur
Köpa hus lägenhet bostad i Spanien
Leva i Spanien
Lär dig spanska
Madrid
Mallorca Menorca Ibiza
Mat, vin & cigarr
Nyhetsarkiv
Nöje & Fritid
Om cookies
Om oss
Portotabell
Påsk i Spanien
Reportage
Resor i Spanien
Sekretesspolicy
Spanien – en resa för spelglada
Sport & spel
Svenska Kyrkan i Spanien - Svenska Kyrkan Utomlands
Thailand
TV/Film/Internet
Utbildning
Valencia
Valutakurser
Vintersport
Väder i Spanien - Vädret i Spanien
Allt om Spanien med SpanienkustenIberostar öppnar nytt 5-stjärnigt hotell på Teneriffa

Efter ett års renovering och en investering på 40 miljoner euro öppnar nu Iberostar Hotels & Resorts sitt nya 5-stjärniga "adults only"-hotell, Iberostar Sábila på södra Teneriffa. Hotellet ligger på Costa Adeje-kusten och är utformat att erbjuda sina gäster bästa tänkbara service, fantastisk mat och ett havsnära premiumläge.

-Vi är mycket stolta över att nu öppna Iberostar Sábila efter det omfattande renoveringsarbetet. Renoveringen är ytterligare ett bevis på vårt starka åtagande att erbjuda våra gäster en förstklassig produkt samt våra fortsatta ansträngningar att bibehålla Kanarieöarnas framträdande position inom ”the international quality tourism sector", säger Aurelio Vázquez, Iberostars Groups VD.

Iberostar Sábila (före detta "Torviscas Playa")  har renoverats i harmoni med sitt havsnära läge samt med ambitionen att erbjuda produkter och tjänster som tilltalar alla fem sinnena. Ordet ”sábila” härstammar från det arabiska ordet ”sabaira” och namnet ”aloe”, en växt med hälsofrämjande egenskaper som växer runt om på Teneriffa. Öns starka band till växten har gett upphov till hotellets namn och växtens närvaro kan ses överallt, i såväl miljöer och inredningsdetaljer, som i maträtter och diverse behandlingar på hotellets Spa.

Hotellet har 472 rum, standard- och superiordubbelrum samt 33 Wellness sviter. Dessutom finns möjlighet att köpa Star Prestige-access, en premiumservice som erbjuder gäster större rum, personlig in- och utcheckning och Conciergeservice. Gäster som väljer att bo i Star Prestige-rum har även tillgång till hotellets exklusiva Star Prestige Sky Lounge, en takterrass med jacuzzi och solbäddar samt öppen bar, förfriskningar och snacks.

Iberostar Sábila kommer att inta en framträdande roll i Iberostars satsning på kulinarisk nyheter på södra Teneriffa. I hotellets Food Market finner man en rad specialiteter såsom kött, fisk, skinka och ostar; tapas, appetizers och omelett; pickles och asiatiska rätter samt desserter. Dessutom finns en altan där gäster kan njuta av livemusik, samt en terrass där det serveras cocktails i solnedgången. Utöver dessa finns även Café bar, Lobby bar samt en Pool bar.

Vid Torviscas-stranden strax nedanför hotellet erbjuder Iberostar Sábila sina gäster möjlighet att utöva en rad vattensporter. Föredrar man att träna inomhus ligger hotellets välutrustade gym i luftiga lokaler med utsikt över havet där klasser i yoga, pilates och tai chi är en del av The Star Fit & Fun-program. Önskas avkoppling efter dagen rekommenderas Spa Sensations där gäster kan njuta av en rad välgörande behandlingar.

Iberostar Sábila är ett perfekt mötes- och eventhotell. Med fyra samlingsutrymmen och en kapacitet på upp till 140 personer, erbjuds såväl den service, som de utrymmen som behövs för att ta emot större kundanpassade event.

Iberostar Sábila är ett Iberostar Selection-hotell i kedjans Ocean Resorts segment. Renoveringen av hotellet är en del av företagets ”profit reinvestment strategy” vars syfte är att garantera högsta standard inom alla områden av en semesterupplevelse. Iberostars renoveringsprojekt omfattar innovation och hållbarhet och garanterar största möjliga respekt och hänsyn för den lokala miljön.

  

 

© Spanienkusten.com Senast uppdaterad: 2019-02-11