Sök på Spanienkusten

      


Lär dig Spanska i Spanien
            

 

Teneriffa erbjuder Shopping med toppning
September 19, 2018
+ 50 i Spanien
+ Boka Resa
+ Sista minuten
Allt om Spanien med Spanienkusten
Almeria
Andorra
Annonsering
Annonsmarknad - Gratisannonser
Bank Försäkring
Barcelona
Baskien - Euskadi
Bil i Spanien
Costa Azahar
Costa Blanca
Costa Brava
Costa Calida
Costa de la Luz - Gadix - Cadiz
Costa del Sol
Costa Dorada
Costa Tropical
Evenemang
Fakta om Spanien
Fastigheter
Fastigheter på Kanarieöarna
Festivaler
Flygtider
Företag i Spanien
Golf
Hem & livsstil
Hotell & logi
Husvagn / Husbil
Hyra bil Spanien
Hyra lägenhet
Hälsa & skönhet
Hästsport
Jul i Spanien
Kan du spela på online casino om du bor i Spanien? Självklart!
Kanarieöarna
Katalonien
Kontakt
Kultur
Köpa hus lägenhet bostad i Spanien
Leva i Spanien
Lär dig spanska
Madrid
Mallorca Menorca Ibiza
Mat, vin & cigarr
Nyhetsarkiv
Nöje & Fritid
Om cookies
Om oss
Portotabell
Påsk i Spanien
Reportage
Resor i Spanien
Sekretesspolicy
Sport & spel
Svenska Kyrkan i Spanien - Svenska Kyrkan Utomlands
Thailand
TV/Film/Internet
Utbildning
Valencia
Valutakurser
Vintersport
Väder i Spanien - Vädret i Spanien
Allt om Spanien med SpanienkustenTeneriffa erbjuder Shopping med toppning

Oavsett om du vill vandra myllrande shoppinggator ned eller svalka dig i ett shoppingcenter med kvalitet så är Teneriffa platsen för dig. Shoppingen på Teneriffa är både bredare och bättre än man kanske väntar sig på en turistort. Teneriffas populära resmål Santa Cruz och Playa de las Americas erbjuder allt man kan tänka sig i shoppingväg, från den svenska favoriten H&M till de spanska klassikerna Bershka och Stradevarius samt mer välsorterade vintagebutiker.

- Teneriffa är ett mångsidigt turistresmål och det är många som väljer att utforska shoppingmöjligheterna där. Shoppingen kan med fördel varvas med något gott att äta och dricka på något av Teneriffas pittoreska caféer eller på de lokala restaurangerna, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving,

Santa Cruz
I huvudstaden Santa Cruz finns ett flertal shoppinggallerior, varav en är überspanska El Corte Ingles som med sitt stora utbud lockar både turister och lokalbefolkning. Här finns butiker som säljer allt från kläder och skor till inredning och kosmetik, varav sminkjätten Sephora är en av storfavoriterna. Invid El Corte Ingles ligger ljusa och luftiga shoppinggallerian Meridiano där, bland andra, giganten Primark huserar. I anslutning till gallerian finns en väl tilltagen parkering för de bilburna kunderna.

Om man istället önskar strosa längs gatorna så är Plaza de España en utmärkt plats att utgå ifrån. Därifrån kan man spatsera längs palmkantade kvarter och in på gatan Calle de Castillo som erbjuder goda möjligheter till shopping. Här finns de stora klädkedjorna, men på tvärgatan Nicolás Estévanez kan man även fynda i den omtalade vintagebutiken Vintage Store 13.


Playa de las Americas
Här finns inte bara ett shoppingstråk utan orten är uppbyggd kring flera olika torg och centrum. Den bästa shoppingen finns koncentrerad runt Avenida Las Americas och Avenida Rafael Puig Lluvina. Här finns klädkedjorna Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradevarius och Mango. För den sportintresserade finns också Nike och Adidas. Underklädesexperten Victoria’s Secret är även den en välbesökt butik.

I närheten av Playa de las Americas finns också större gallerior. Varje dag avgår gratisbussar från Los Cristianos och Playa de las Americas för att ta shoppingsugna turister till gallerian Siam mall. Gallerian erbjuder, bland andra, butiker som H&M, H&M Home och Zara Home. Med över totalt 70 butiker, flera restauranger och caféer finns det där något för alla, både för stora och små.


  

 

© Spanienkusten.com Senast uppdaterad: 2018-09-18